Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu241g303kcal26.5g0.7g21.7g0g
Sokeri 267g1086kcal0g267.2g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste267g1979kcal0g0g219.3g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g80g273kcal10.4g54.2g1.4g4.3g
Tattarijauho, Myllynparas535g1819kcal69.5g361g9.1g28.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.6g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Rice Dream, riisimaito134g63kcal0.1g12.6g1.3g0.1g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g301g102kcal1.5g19.3g1.8g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g11405kcal218g1466.4g509.2g85.4g
Valittu annoskoko1856g5702kcal109g733.2g254.6g42.7g
Annoskoko puolitettuna928g2851kcal54.5g366.6g127.3g21.4g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915