Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g600g1440kcal52.8g282g10.8g72g
Ketsuppi 160g146kcal2g30.7g0.6g1.9g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)440g792kcal101.2g0g35.2g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g200g780kcal48g2g64g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro40g12kcal0.8g1.7g0.2g1.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g6942kcal527.8g643g230.6g150.4g
Valittu annoskoko1856g3471kcal263.9g321.5g115.3g75.2g
Annoskoko puolitettuna928g1736kcal132g160.8g57.7g37.6g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424