Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 177g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g402g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 370g1268kcal37.7g258.7g4.4g12.9g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%193g424kcal5.8g9.6g38.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 161g73kcal4.8g7.7g2.4g0g
Sokeri 32g131kcal0g32.1g0g0g
Sokeri 48g196kcal0g48.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g48g352kcal0.5g0.5g38.6g0g
Mansikkahillo 402g909kcal2.2g216.7g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g7267kcal147.8g1160.2g205g33.2g
Valittu annoskoko1856g3633kcal73.9g580.1g102.5g16.6g
Annoskoko puolitettuna928g1817kcal37g290.1g51.3g8.3g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262