Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g487g1348kcal8.8g364.8g0.7g32.6g
Saksanpähkinä 1081g7355kcal158.9g35.7g705.1g171.9g
Kookoshiutale 189g1251kcal15.4g12.1g122.1g30.8g
Hunaja 81g268kcal0.4g65.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g39kcal0.4g8.6g0.4g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g20521kcal367.8g973.4g1656.6g470.6g
Valittu annoskoko1856g10260kcal183.9g486.7g828.3g235.3g
Annoskoko puolitettuna928g5130kcal92g243.4g414.2g117.7g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742