Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)178g636kcal24.9g124.3g3.9g8.9g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 710g981kcal133.2g0g49.7g0g
Sipuli (kuorittu)213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g719kcal0g0g79.9g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g400g1079kcal37.6g183.8g18.4g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g6945kcal397g636.6g304.6g54.6g
Valittu annoskoko1856g3473kcal198.5g318.3g152.3g27.3g
Annoskoko puolitettuna928g1736kcal99.3g159.2g76.2g13.7g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657