Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 454g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80136g553kcal103.5g6.8g12.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu908g1144kcal99.8g2.7g81.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 227g749kcal4.5g6.8g79.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g23g2.3kcal0.3g0g0.1g19.3g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Voi 95g691kcal1.1g0.4g77.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g6278kcal418.4g33.4g502g38.6g
Valittu annoskoko1856g3139kcal209.2g16.7g251g19.3g
Annoskoko puolitettuna928g1570kcal104.6g8.4g125.5g9.7g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107