Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 133g21kcal2.8g0.4g0.4g2g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g40g44kcal0.4g10g0g0g
Sipuli (kuorittu)307g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)533g427kcal88.5g0g5.3g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl333g400kcal11.3g12g33.3g0g
Tomaatti 173g40kcal1g6g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g2235kcal223.6g118g82.8g31.4g
Valittu annoskoko1856g1118kcal111.8g59g41.4g15.7g
Annoskoko puolitettuna928g559kcal55.9g29.5g20.7g7.9g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239