Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7760g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 970g663kcal140.1g0g10.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi10g32kcal0.4g1.5g2.7g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g1261g2270kcal53g315.2g88.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5930kcal387g633.4g203.4g0g
Valittu annoskoko10000g2965kcal193.5g316.7g101.7g0g
Annoskoko puolitettuna5000g1483kcal96.8g158.4g50.9g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334