Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy60g320kcal4.8g19.3g25.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g91kcal0.1g0.1g10.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g25g151kcal5.3g1.7g13.6g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g1373kcal42.4g42.8g116g0g
Valittu annoskoko186g687kcal21.2g21.4g58g0g
Annoskoko puolitettuna93g343kcal10.6g10.7g29g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478