Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g90kcal0.1g0g10.1g0g
Sokeri14g57kcal0g14.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton10g32kcal2.3g1g2.1g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g42g216kcal1.9g22g13.3g4.6g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g33g186kcal2.2g18.9g11.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton33g53kcal2.7g1.3g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g1432kcal25.2g142.8g84.4g10.6g
Valittu annoskoko186g716kcal12.6g71.4g42.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna93g358kcal6.3g35.7g21.1g2.7g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.4g22.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302