Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g97kcal3.3g19.7g0.6g0.8g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Sokeri 24g95kcal0g23.4g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 90g40kcal0.2g8.5g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g695kcal13.2g106.8g22.8g4.8g
Valittu annoskoko186g348kcal6.6g53.4g11.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna93g174kcal3.3g26.7g5.7g1.2g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254