Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse20g149kcal0g0g16.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.6g0.6g1.8g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 34g139kcal0g34.1g0g0g
Mustikka metsä- 36g16kcal0.2g2.3g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g1033kcal16.8g147g39.2g6g
Valittu annoskoko186g516kcal8.4g73.5g19.6g3g
Annoskoko puolitettuna93g258kcal4.2g36.8g9.8g1.5g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644