Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.5g0.4g1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 15g13kcal0.5g0.7g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g26g5.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Oliivi kivetön musta rainbow7.5g14kcal0g0.4g1.3g0g
Katkarapu 30g21kcal4.3g0g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%30g48kcal0.8g0.8g4.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 15g57kcal4.2g0g4.5g0g
Muna, annos 60g18g16kcal1.4g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g768kcal29.2g47.6g50.2g2.8g
Valittu annoskoko186g384kcal14.6g23.8g25.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna93g192kcal7.3g11.9g12.6g0.7g
Arvot/100g100g207kcal7.9g12.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460