Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g60g73kcal13.4g0g2.1g0g
Porkkana 7.5g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g38g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g75g19kcal1g3.2g0.2g0g
Basilika, tuore 1.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g221kcal29.8g8.6g7.2g1.2g
Valittu annoskoko186g111kcal14.9g4.3g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna93g55kcal7.5g2.2g1.8g0.3g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234