Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis120g134kcal26.4g0g3.6g0g
Porkkanaraaste 200g25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)5g19kcal0.7g3.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis19g21kcal4.1g0g0.6g0g
Porkkanaraaste 200g3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g403kcal63.2g12.8g11.4g2g
Valittu annoskoko186g201kcal31.6g6.4g5.7g1g
Annoskoko puolitettuna93g101kcal15.8g3.2g2.9g0.5g
Arvot/100g100g108kcal17g3.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852