Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g15g51kcal1.3g10.8g0.3g1.1g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 38g39kcal1.3g6.8g0.4g1.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)56g20kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)15g27kcal3.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g294kcal14.2g46.2g4.8g7.2g
Valittu annoskoko186g147kcal7.1g23.1g2.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna93g74kcal3.6g11.6g1.2g1.8g
Arvot/100g100g79kcal3.8g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349