Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 3.8g0.5kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 18g12kcal0.1g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g28kcal0g0g3.1g0g
Herne 22g15kcal1.1g2g0.1g0.7g
Isot katkaravut (rainbow)39g39kcal9.1g0g0.4g0g
Tumma pikariisi, Risella16g56kcal1.5g11.8g0.6g0.8g
Basilika, tuore4.4g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Minttu, tuore (-), annos 1g1.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.5g1.2kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g360kcal24.2g30.2g13g4.2g
Valittu annoskoko186g180kcal12.1g15.1g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna93g90kcal6.1g7.6g3.3g1.1g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.1g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652