Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet47g52kcal10.8g0g0.9g0g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Maissi jyvät 26g37kcal0.7g6.6g0.6g1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)61g24kcal1g5g0.1g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa3.1g3.1kcal0.3g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g300kcal26.4g28.8g7.6g4.2g
Valittu annoskoko186g150kcal13.2g14.4g3.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna93g75kcal6.6g7.2g1.9g1.1g
Arvot/100g100g81kcal7.1g7.7g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813