Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 52g15kcal0.3g2.8g0.1g1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix19g17kcal0.2g3.9g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Paprikajauhe 1.2g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Paistijauheliha 10%42g71kcal8.3g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g246kcal18g21.4g9.2g3.4g
Valittu annoskoko186g123kcal9g10.7g4.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna93g62kcal4.5g5.4g2.3g0.9g
Arvot/100g100g66kcal4.8g5.7g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160