Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)47g99kcal11.3g0g6.1g0g
Ruohosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale24g80kcal5.2g0g6.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g78g53kcal1.3g11.7g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%31g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g504kcal36.6g25.4g27.8g0.4g
Valittu annoskoko186g252kcal18.3g12.7g13.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna93g126kcal9.2g6.4g7g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576