Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 16g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 14g62kcal2.9g0g5.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 25g8.6kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Spagetti 8.2g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g219kcal10.2g14.8g12.4g3g
Valittu annoskoko186g110kcal5.1g7.4g6.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna93g55kcal2.6g3.7g3.1g0.8g
Arvot/100g100g59kcal2.7g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143