Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g164kcal12.8g11.4g6.6g4.2g
Valittu annoskoko187g82kcal6.4g5.7g3.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna93g41kcal3.2g2.9g1.7g1.1g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711