Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g56g11kcal0.7g1.7g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Katkarapu 38g26kcal5.5g0g0.4g0g
Herne 17g12kcal0.9g1.6g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Spagetti 70g230kcal7.1g46.6g0.8g2.3g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g1.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g617kcal29.6g100.6g8.6g5.8g
Valittu annoskoko187g308kcal14.8g50.3g4.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna93g154kcal7.4g25.2g2.2g1.5g
Arvot/100g100g165kcal7.9g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844