Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g56g65kcal12.4g0g1.4g0g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.2g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 19g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g324kcal27.6g11.4g17g4g
Valittu annoskoko187g162kcal13.8g5.7g8.5g2g
Annoskoko puolitettuna93g81kcal6.9g2.9g4.3g1g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368