Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki94g53kcal8g4.7g0.2g0g
Hermesetas -neste1.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g497kcal36.4g51.2g15.6g1.8g
Valittu annoskoko187g249kcal18.2g25.6g7.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna93g124kcal9.1g12.8g3.9g0.5g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517