Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman100g170kcal12g0g10g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g13g46kcal1.7g9g0.3g0.5g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g37g105kcal0.9g1.3g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g726kcal36.4g22g47.2g1.2g
Valittu annoskoko187g363kcal18.2g11g23.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna93g181kcal9.1g5.5g11.8g0.3g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144