Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 75g97kcal15.6g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g75g27kcal1.4g4.8g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g19g18kcal1.5g2.6g0.1g1.5g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.9g3kcal0.2g0.6g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.1g4kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g324kcal38.2g18.6g10.6g3.8g
Valittu annoskoko187g162kcal19.1g9.3g5.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna93g81kcal9.6g4.7g2.7g1g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040