Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g42g308kcal0.4g0.4g33.7g0g
Siirappi, tumma42g135kcal0g31.2g0g0g
Sokeri 42g171kcal0g42.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g22kcal1.9g0.1g1.5g0g
Neilikka, annos 4g1.3g4.8kcal0g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.8kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai95g332kcal11.4g67.3g2g2.8g
Oivariini, 60 (100g)90g497kcal0.9g0.9g54.2g0g
Liivatelehti, gelatiini24g84kcal20.6g0g0g0g
Flora vispi 20%301g662kcal9g15g60.2g0g
Flora Vanilla 12%301g572kcal13.5g48.1g36.1g0g
Sokeri 102g415kcal0g102.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka18g72kcal0g17.9g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g361g975kcal28.9g43.3g72.2g0g
Puolukka 361g140kcal1.6g24.6g1.8g9.4g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g8786kcal176.4g790.6g523.4g24.4g
Valittu annoskoko1860g4393kcal88.2g395.3g261.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna930g2197kcal44.1g197.7g130.9g6.1g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.3g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137