Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy603g3197kcal47.7g193g253.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen126g905kcal1.3g1.3g100.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g251g1508kcal52.8g16.6g135.7g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g13730kcal423.6g427g1159.6g0g
Valittu annoskoko1860g6865kcal211.8g213.5g579.8g0g
Annoskoko puolitettuna930g3433kcal105.9g106.8g289.9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478