Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1400g336kcal16.8g47.6g2.8g29.4g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Dijonsinappi, Maille, Original80g56kcal3.2g6.4g2.4g2.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)80g16kcal0g5.2g0g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g2830kcal47.6g134g227g65.6g
Valittu annoskoko1860g1415kcal23.8g67g113.5g32.8g
Annoskoko puolitettuna930g708kcal11.9g33.5g56.8g16.4g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318