Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse201g1488kcal0g0g164.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 523g1794kcal53.3g366g6.3g18.3g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 221g316kcal27.6g0.7g22.7g0g
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 342g1388kcal0g341.5g0g0g
Mustikka metsä- 362g159kcal1.8g23.2g2.2g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g10324kcal166.4g1470.4g392.2g60.6g
Valittu annoskoko1860g5162kcal83.2g735.2g196.1g30.3g
Annoskoko puolitettuna930g2581kcal41.6g367.6g98.1g15.2g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644