Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 201g784kcal4.3g4.4g84.5g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g50g31kcal7g1.5g30.2g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 34g7.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kirjolohi meri, filee 1005g1662kcal168.4g0g110.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 218g719kcal4.4g6.5g76.2g0g
Kananmuna omega168g218kcal22g0.5g13.9g0g
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Soijajauho rasvainen 25g117kcal8.7g5.9g5.9g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g7163kcal434g53.8g643.2g11.4g
Valittu annoskoko1860g3581kcal217g26.9g321.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna930g1791kcal108.5g13.5g160.8g2.9g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.4g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653