Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1198g1342kcal263.6g0g36g0g
Porkkanaraaste 200g250g67kcal1.5g13.2g0.5g6.2g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Korppujauho (Myllyn Paras)50g185kcal6.9g36.2g1.2g2g
Rypsiöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Hirvenjauheliha oma saalis186g208kcal40.9g0g5.6g0g
Porkkanaraaste 200g39g10kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)7.7g29kcal1.1g5.6g0.2g0.3g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g4025kcal633.4g128.4g116.8g23g
Valittu annoskoko1860g2012kcal316.7g64.2g58.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna930g1006kcal158.4g32.1g29.2g5.8g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852