Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 146g1059kcal1.7g0.6g118.6g0g
Tattarijauho, Myllynparas76g258kcal9.9g51.2g1.3g4g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 70g242kcal3.9g53.4g0.8g0.9g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 467g164kcal21.6g9.1g1.4g11.7g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g175g280kcal29.8g1.8g15.8g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio234g327kcal6.5g15.2g28g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 292g187kcal9.3g14.1g10.2g0g
Kaurajauho 64g240kcal9.3g36.6g4.7g6.4g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 140g100kcal4.2g6.7g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3724g6283kcal241.2g383g413.4g46g
Valittu annoskoko1862g3141kcal120.6g191.5g206.7g23g
Annoskoko puolitettuna931g1571kcal60.3g95.8g103.4g11.5g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712