Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1126g338kcal11.3g45.1g3.4g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi225g23kcal3.4g3.4g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija141g437kcal15.5g0g39.4g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)282g239kcal2.8g9.9g19.7g0g
Tonnikala öljyssä 85g160kcal22.9g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3726g2400kcal112g117.8g140.2g0.6g
Valittu annoskoko1863g1200kcal56g58.9g70.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna932g600kcal28g29.5g35.1g0.2g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995