Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 858g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 1180g3870kcal124.6g716.4g26g116.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1288g4506kcal77.3g978.5g21.9g25.8g
Vesi, vesijohtovesi 2146g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4292g1416kcal141.6g210.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)215g1180kcal2.1g2.1g128.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21947kcal691.2g3814.6g353.4g285.2g
Valittu annoskoko10000g10973kcal345.6g1907.3g176.7g142.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5487kcal172.8g953.7g88.4g71.3g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336