Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g3002g4713kcal654.5g0g213.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4503g3428kcal84.7g698g9g45g
Porkkana 901g294kcal5.6g50.1g1.8g23g
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Maustepippuri, annos 1g60g1.8kcal0g0g0.6g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 33g70kcal9.9g2.1g2.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17776kcal1554.6g1615.6g459.6g192.4g
Valittu annoskoko10000g8888kcal777.3g807.8g229.8g96.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4444kcal388.7g403.9g114.9g48.1g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839