Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g338g47kcal6.4g1.4g1.7g4.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl11g101kcal0g0g11.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow54g97kcal0.3g3.1g9.2g0g
Arla Apetina Feta 3%225g248kcal40.5g4.5g6.8g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton518g740kcal62.1g0g51.7g0g
Sipuli (kuorittu)185g50kcal2.4g8.9g0.4g3.1g
Peruna (vanha, kuorittu)423g347kcal7.6g74.4g0.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3731g3261kcal238.6g184.6g163g23.4g
Valittu annoskoko1865g1630kcal119.3g92.3g81.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna933g815kcal59.7g46.2g40.8g5.9g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248