Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 840g391kcal4.2g70.5g1.7g16g
Raparperi 600g202kcal4.1g33g0.6g8.4g
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.3g0g0.2g
Kaurahiutale 96g359kcal13.9g54.7g7g9.6g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal7.9g54.6g0.9g2.7g
Sokeri 43g175kcal0g43.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6g19kcal0.7g3.6g0.4g1.7g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)90g648kcal0g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3732g5026kcal61.6g741.4g165.2g77.2g
Valittu annoskoko1866g2513kcal30.8g370.7g82.6g38.6g
Annoskoko puolitettuna933g1257kcal15.4g185.4g41.3g19.3g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191