Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)675g728kcal155.1g0g12.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 21g185kcal0g0g21g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g600g2158kcal71.9g437.6g9g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)300g555kcal65.9g6g30g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g150g630kcal3g4.3g67.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g45g11kcal0.2g3.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3732g8609kcal598g914.4g279g0.4g
Valittu annoskoko1866g4305kcal299g457.2g139.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna933g2152kcal149.5g228.6g69.8g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560