Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tomaatti 60g14kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Parsakaali brokkoli 480g168kcal22.2g9.4g1.4g12g
Kasvisliemikuutio 13g40kcal1.3g1.8g3.1g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3732g927kcal73g33.2g48.2g27.6g
Valittu annoskoko1866g464kcal36.5g16.6g24.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna933g232kcal18.3g8.3g12.1g6.9g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264