Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g4283g5568kcal42.8g42.8g42.8g42.8g
Vehnäjauho puolikarkea 278g955kcal28.4g194.9g3.3g9.7g
Sipuli (kuorittu)771g208kcal10g37g1.5g13.1g
Vesi4283g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g257g976kcal2.6g236.4g1.3g0g
Oliiviöljy 129g1136kcal0g0g128.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17687kcal167.6g1022.2g354.8g131.2g
Valittu annoskoko10000g8843kcal83.8g511.1g177.4g65.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4422kcal41.9g255.6g88.7g32.8g
Arvot/100g100g88kcal0.8g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390026