Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g58g164kcal11.1g0g12.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g62g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g67g53kcal7.3g1.9g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g477kcal38.8g12.4g29.8g1.8g
Valittu annoskoko187g239kcal19.4g6.2g14.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna94g119kcal9.7g3.1g7.5g0.5g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573