Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g176g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.9g3.8kcal0.1g0.6g0.2g0.4g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g327kcal5.6g47.8g12.6g4g
Valittu annoskoko187g163kcal2.8g23.9g6.3g2g
Annoskoko puolitettuna94g82kcal1.4g12g3.2g1g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454