Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g7.3g24kcal3.6g2.2g0g0.4g
Tonnikala vedessä 22g23kcal4.9g0g0.3g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g26g92kcal3.5g17.2g0.8g1.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)4.4g12kcal1.3g0g0.7g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 16g23kcal2g0g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g418kcal33.6g43.6g11.2g4.2g
Valittu annoskoko187g209kcal16.8g21.8g5.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna94g105kcal8.4g10.9g2.8g1.1g
Arvot/100g100g112kcal9g11.6g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870