Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu4.7g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Soijakastike 17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Fariinisokeri4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g4.7g8.9kcal0g2.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g9g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kuhafile, raaka125g90kcal20.3g0g0.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g390kcal43.2g20.4g14.6g1.4g
Valittu annoskoko188g195kcal21.6g10.2g7.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna94g98kcal10.8g5.1g3.7g0.4g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833