Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 31g111kcal0.6g0.8g11.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 41g14kcal1.9g0.8g0.1g1g
Kukkakaali 57g14kcal1g1.3g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g403kcal15.6g6g34.4g4.6g
Valittu annoskoko188g202kcal7.8g3g17.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna94g101kcal3.9g1.5g8.6g1.2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149