Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)49g82kcal6.9g0.3g6.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g9g6.6kcal0.3g1.1g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g262kcal16.6g15.8g15.2g0.8g
Valittu annoskoko188g131kcal8.3g7.9g7.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna94g66kcal4.2g4g3.8g0.2g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326