Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 79g19kcal1.4g1.7g0.2g1.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)22g6.6kcal0.7g0.8g0.1g0g
Tomaatti 23g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g50g35kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g173kcal5g8.4g4.2g4.6g
Valittu annoskoko188g86kcal2.5g4.2g2.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna94g43kcal1.3g2.1g1.1g1.2g
Arvot/100g100g46kcal1.3g2.2g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226521