Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g13g72kcal2.7g2.5g6.3g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g23g67kcal6.9g0.8g4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g39g106kcal7.8g0.4g8.6g0g
Pakastepinaatti rainbow47g9kcal1.4g0.2g0.4g0.6g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 31g8.3kcal1g1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g7.8g21kcal2.2g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g753kcal48.4g10.6g59.8g1.2g
Valittu annoskoko187g377kcal24.2g5.3g29.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna94g188kcal12.1g2.7g15g0.3g
Arvot/100g100g201kcal12.9g2.8g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697